Tapijten

 • UNDEFINED

  Bonaparte

  Desso Consumer Carpets is onderdeel van Desso en wordt vertegenwoordigd door drie sterke merken: DESSO, Parade en Bonaparte. Alle drie de merken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt. Deze producten zijn verkrijgbaar via het geselecteerde Desso- dealernetwerk, dat bestaat uit de betere woning-, textiel- en interieurwinkel. Desso Consumer Carpets is bovendien de enige Europese producent van tapijt voor het topsegment van de markt dat wordt verkocht in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Gebrs. Willard B.V.

  Gebrs. Willard is één van de bekendste groothandels in woningtextiel van Nederland. Door 135 jaar aan ervaring en kennis zijn ze ervan overtuigd dat zij de professionele woning- en projectinrichter optimale ondersteuning kunnen bieden. Bij Gebrs. Willard staan kwaliteit, service, klantgerichtheid, betrouwbaarheid én een persoonlijke instelling centraal.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Hamat

  Hamat is een van de marktleiders, producent, toonaangevend op het gebied van entreezones en verdere vloerinrichting met afzet in meer dan 45 landen. Daarvoor een breed actueel assortiment toegespitst op de marktbehoefte van ieder individueel land. Hamat is daarmee in staat een internationale georiënteerde service te bieden.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Interfloor

  Interfloor Tapijt Vinyl Project is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking. Tapijt en vinyl wordt onder de merknaam Interfloor exclusief voor de Nederlandse consumenten- en projectenmarkt gedistribueerd, via ongeveer 1500 zelfstandige vakbekwame woninginrichters en vooraanstaande professionele projectinrichting bedrijven. Grondstoffen en productie van deze merkproducten zijn van zo’n hoogwaardige technologische kwaliteit dat vakbekwaam advies en professionele stoffering onmisbaar zijn voor jarenlang woon- en werkplezier. Interfloor staat garant voor een continue hoge kwaliteit en constante zorg voor milieu-aspecten van haar producten bij ontwikkeling, productie en distributie. Daarmee wil Interfloor in Nederland marktleider en specialist zijn in het leveren van hoogwaardige en betaalbare vloerbedekking producten.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Louis De Poortere

  De Louis De Poortere filosofie is gebaseerd op een simpel concept: meer zijn dan alleen een tapijtfabrikant. In de uitbreiding tot woonaccessoires, moesten ze hun creativiteit naar uw esthetische eisen splitsen, en dit heeft hen gestimuleerd om de generieke te transformeren in magie. Omdat mensen steeds meer op zoek zijn naar schoonheid, elegantie, comfort en waarde voor hun interieurs, hebben de ontwerpers en technici volledige collecties ontworpen die modern en toegankelijk zijn om u de grootst mogelijke plezier te brengen.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Nouwens Bogaers

  Voor de productie van de tapijten wordt gebruik gemaakt van Nieuwzeelandse wol van de allerhoogste kwaliteit. Natuurlijke kwaliteiten maken Nieuwzeelandse wol tot een perfecte tapijtgrondstof. Dankzij de puur natuurlijke, witte vezel kan deze wol in bijna elke kleur worden geverfd. De zachte veerkrachtige vezels kunnen gemakkelijk worden verwerkt in tapijten met een grote variatie in structuur.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Parade Floor Fashion

  Parade Floor Fashion is al decennia lang de specialist in tapijten voor de consumentenmarkt en één van de marktleiders op dit gebied. Parade biedt een uitgebreid assortiment waardoor u vrijwel altijd slaagt.

  Bezoek website