Harde vloeren

 • UNDEFINED

  Durofloor

  De Durofloor collectie PVC vloeren bestaat uit diverse houtdessins. Dankzij een ‘random pattern’ ziet elke plank er natuurgetrouw uit . Dat zorgt ervoor dat elke ruimte in uw huis een geheel uniek karakter krijgt wanneer u er een Durofloor PVC vloer in plaatst. Elke Durofloor PVC vloer is uitgerust met een PU-laag die de vloer beschermt tegen slijtage en tegen agressievere middelen zoals alcohol en chemicaliën. Deze vinylvloeren zijn eenvoudig aan te leggen en ook de akoestische waarde van Durofloor voldoet aan alle eisen. Dat alles maakt dit tot een ideale vloer niet alleen in woonkamer en keuken, maar ook in de slaapkamer.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Forbo

  Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Lethem Vergeer

  Zo’n 75 jaar geleden was met de oprichting van de firma Lethem Bros en Mellin te Amsterdam de basis gelegd voor het bedrijf Lethem Vergeer dat zich in 1996 aansloot bij de Headlam Group. In 1998 werd daaraan de groothandel in gordijnstoffen Interplan toegevoegd en tot slot in 2008 de groothandel Silvester. Vanaf 2016 betreden de drie groothandels de markt onder de naam Headlam. Headlam is een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen. Kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit zijn kernwaarden die bij hen hoog in het vaandel staan.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  mFLOR

  mFLOR designvloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. De designvloeren van mFLOR bieden daarmee een ideale vloeroplossing.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Quick Step

  Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.

  Bezoek website