Gordijnen

 • UNDEFINED

  A House of Happiness

  Al meer dan 65 jaar specialist in op maat gemaakte gordijnen. Of het nu voor een raampje van 20 centimeter is of voor een cruiseschip met 8000 ramen, elke bestelling wordt bij A House of Happiness met evenveel zorg en enthousiasme uitgevoerd. Elke opdracht is uniek en eenmalig. Gordijnen worden immers nooit in serie vervaardigd. Het is altijd maatwerk. A House of Happiness vervult de meest uiteenlopende wensen. Bekleding voor schuine dakramen of metershoge toneelgordijnen, brandwerende kantoorblinds of wapperende transparanten voor een serre, gordijnen van flinterdunne organza of van stevig materiaal. Veel stoffen zijn trouwens ook geschikt voor kussens, embrasses, plaids en poefs. Er kunnen meubels mee worden bekleed om een interieur compleet te maken, zodat het een mooi geheel wordt.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Artelux

  Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Met Artelux is iedere emotie haalbaar.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Design of the time

  Puylaert mag dan al drie generaties lang een welklinkende naam zijn in interieurmiddens, Yvan Puylaert rust niet op zijn lauweren. Eind jaren '90 liet hij een gloednieuw bedrijfspand optrekken dat meteen de start van een doorgedreven profilering inluidde. Met succes. Vandaag laat Puylaert Designs of the Time zich niet langer begrenzen door de Beneluxgrenzen maar lijkt "the sky the limit". Keer op keer weet Yvan Puylaert zich te omringen met een fijne selectie importeurs die al net zo gepassioneerd zijn door kleur, materie en hun voortdurende evolutie als hijzelf. En wie het aangroeiende exportlijstje overloopt kan niet anders dan besluiten dat die passie aanstekelijk werkt...

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Headlam

  Zo’n 75 jaar geleden was met de oprichting van de firma Lethem Bros en Mellin te Amsterdam de basis gelegd voor het bedrijf Lethem Vergeer dat zich in 1996 aansloot bij de Headlam Group. In 1998 werd daaraan de groothandel in gordijnstoffen Interplan toegevoegd en tot slot in 2008 de groothandel Silvester. Vanaf 2016 betreden de drie groothandels de markt onder de naam Headlam. Headlam is een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen. Kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit zijn kernwaarden die bij hen hoog in het vaandel staan.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Toppoint

  Ongeacht uw smaak, in de collectie Toppoint gordijnen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt om uw interieur compleet te maken. Toppoint gordijnen worden gekenmerkt door het gebruik van mooie stoffen in tijdloze kleuren en schitterende dessins. Of u nu de voorkeur geeft aan veel licht of juist aan een optimale verduistering, in het Toppoint assortiment vindt u alle denkbare structuren, transparantieniveaus, kleuren en dessins. Ook op het gebied van brandvertragende gordijnstoffen en inbetween stoffen kunt u bij Toppoint terecht.

  Bezoek website