Binnen zonwering

 • UNDEFINED

  BD Line

  Na jarenlang zelf in de branche werkzaam te zijn geweest en daar alle aspecten van het vak te hebben geleerd heeft Dick van Boxtel in 1994 BD Line binnenzonwering B.V. opgericht tezamen met een vennoot. De collectie bestond destijds uit verticale lamelgordijnen, horizontale jaloezieën en rolgordijnen. Het duurde niet lang meer totdat BD Line uit haar jasje was gegroeid en moest verhuizen naar een groter pand, alwaar BD Line nog steeds is gevestigd. In 2001 is het bedrijf volledig in eigendom gekomen van Dick van Boxtel. De uitstraling werd gewijzigd, de collectie enorm uitgebreid en verbeterd, kortom de commerciële visie en denkwijze van Dick van Boxtel werd zichtbaar. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden die ervoor gezorgd hebben dat BD Line een trouw klantenbestand heeft kunnen opbouwen. De waardering van deze klanten hebben het merk BD Line gebracht naar het niveau waar het nu voor staat.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Luxaflex

  Luxaflex® maakt al meer dan 60 jaar raambekleding en biedt u een uitgebreide keuze exclusieve, op maat gemaakte oplossingen.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Velux

  Sinds 1988 is VELUX Nederland B.V. gevestigd in De Meern, en importeert en distribueert VELUX dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten. Al ruim 70 jaar creëert de VELUX Groep, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is sinds de start meer dan 70 jaar geleden de basis van dit bedrijf. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds hun drijfveer.

  Bezoek website
 • UNDEFINED

  Zonnelux

  Achter het merk Zonnelux staat een organisatie die in binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Zonnelux is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Zonnelux is een familiebedrijf. Het is een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat.

  Bezoek website